Завершується десятимісячний телемарафон

Завершується десятимісячний телемарафон "Дзвони Чорнобиля"

Укрінформ
В ефірі Центрального каналу (Київська регіональна філія Національної телекомпанії України) 13 грудня вийде заключна передача телемарафону "Дзвони Чорнобиля".

Про це повідомляє прес-служба Держкомтелерадіо.

"Телемарафон розпочався 11 березня і виходив у форматі телевізійного циклу протягом десяти місяців. Проект було присвячено не лише 30-м роковинам Чорнобильської катастрофи, а й 5-річчю аварії на АЕС "Фукусіма-1" в Японії", - йдеться в повідомленні.

В гостях у ведучих Валерія Макаренка та Валентина Щербачова побували посли зарубіжних держав, вітчизняні політики і дипломати, керівники галузей економіки, відомі вчені й провідні медики, екологи, громадські діячі, ліквідатори, які мешкають в різних країнах світу. Було підготовлено десятки теленарисів, відеосюжетів, прямих включень.

Учасники телемарафону переконані, що тема Чорнобиля невичерпна. А для України вона є частиною життя нинішніх та майбутніх поколінь.

Ініціатором телемарафону від імені 1,5 мільйона чорнобильців із 17 країн світу виступила громадська організація "Міжнародна організація інвалідів і жертв техногенних катастроф "Союз Чорнобиль".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-