Суд розгляне справу Лещенка 29 грудня

Суд розгляне справу Лещенка 29 грудня

Укрінформ
Печерський районний суд Києва призначив на 29 грудня 2016 року засідання щодо справи про притягнення до адміністративної відповідальності народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Сергія Лещенка.

Про це йдеться на сайті Печерського райсуду.

"Суть справи - порушення встановлених законом обмежень щодо одержання подарунків", - йдеться у повідомленні.

Суддя у справі - Володимир Карабань.

Як повідомляв Укрінформ, Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратні метри у новобудові в центрі Києва у вересні 2016 року. Він пояснив, що купив квартиру на свої заощадження й позичені гроші.

19 вересня керівник НАБУ Артем Ситник за результатами перевірки повідомив, що в купівлі Лещенком квартири є ознаки адміністративного правопорушення, яке полягає у взятті безвідсоткової позики в керівника "Української правди" Олени Притули.

Національне агентство з питань запобігання корупції завершило розпочату 20 вересня перевірку стосовно Лещенка щодо наявності ознак порушення, передбаченого ст. 172-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Процедуру ознайомлення з протоколом про адміністративне правопорушення було розпочато 30 листопада.

Минулого тижня уповноважений НАЗК Андрій Козловський намагався вручити Сергію Лещенку в кулуарах Верховної Ради протокол про адміністративне порушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-