Водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах

Водіїв попереджають про ожеледицю на дорогах

Укрінформ
Державна служба з надзвичайних ситуацій попереджає про ожеледицю в четвер на дорогах в 16 областях України та в місті Києві.

Про це інформує прес-служба ДСНС.

"За прогнозами Укргідрометцентру, 8 грудня у Києві, Київській, Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Івано-Франківській, Чернівецькій, Закарпатській, Житомирській, Чернігівській, Сумській, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській областях ожеледь, на дорогах ожеледиця", - йдеться у повідомленні.

У ДСНС закликали громадян дотримуватися елементарних правил безпеки під час перебуванні на вулиці.

Зокрема, водіям варто пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, тому необхідно вибирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу. Слід звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці, наголосили в ДСНС.

Як повідомляв Укрінформ, міжнародний аеропорт "Бориспіль" через складні метеорологічні умови тимчасово призупинив обслуговування авіарейсів аеропорту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-