Поліція посилила охорону через акції протесту в центрі Києва

Поліція посилила охорону через акції протесту в центрі Києва

Укрінформ
Під час акцій протесту у Києві в четвер правопорядок забезпечуватимуть близько 2500 працівників поліції та Національної гвардії України.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"8 грудня 2016 року в урядовому кварталі відбудеться одразу кілька масових акцій. Для безпеки учасників і місцевих мешканців та підтримання правопорядку задіють близько 2500 працівників поліції та Національної гвардії України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, згідно з поданими до Київської міської державної адміністрації заявок, у центрі столиці відбудуться акції та мітинги. Найбільше – біля будівлі парламенту.

"Правоохоронці звертаються до організаторів заходів та їх учасників із проханням поводитися цивілізовано, ставитися один до одного толерантно та не порушувати громадський порядок. Правоохоронні органи в межах своєї компетенції будуть негайно реагувати на будь-які протиправні дії", - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у четвер члени профспілкових організацій пройшли організованою колоною від Кабінету міністрів до парламенту, щоб висловити народним депутатам свою позицію напередодні ухвалення Держбюджету на 2017 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-