Трагедія у Княжичах: Геращенко назвав популізмом закиди у бік Авакова

Трагедія у Княжичах: Геращенко назвав популізмом закиди у бік Авакова

Укрінформ
Нардеп від "Народного фронту" і радник глави МВС Антон Геращенко назвав популізмом спроби покласти відповідальність за трагедію у Княжичах, де у перестрілці загинули п'ятеро правоохоронців, на міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

Про це він заявив в ефірі телеканалу "112 Україна"

"Арсен Аваков є міністром внутрішніх справ. Міністр внутрішніх справ не здійснює безпосередньо керівництво Нацполіцією. Конкретно цією операцією займалися співробітники поліції на рівні Києва, на рівні районів Києва. Тому є чистим популізмом займатися питанням перекладання відповідальності на міністра. Він несе політичну відповідальність за події в МВС, і він її понесе в будь-якому випадку", - сказав Геращенко.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району п'ятеро співробітників поліції загинули внаслідок перестрілки.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікувала в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-