Затримали ще двох підозрюваних у причетності до

Затримали ще двох підозрюваних у причетності до "княжицької" банди

Укрінформ
Поліція затримала ще двох підозрюваних у причетності до банди, яка готувала розбійний напад у Княжичах на Київщині, де 4 грудня загинули 5 правоохоронців. 

Про це повідомив начальник Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко у Twitter

"Підлеглі Вадима Трояна з Нацполіції затримали ще двох осіб, підозрюваних до причетності до "банди з Княжичів". Загальна кількість їх - 8", - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 4 грудня в селищі Княжичі Броварського району п'ятеро співробітників поліції загинули внаслідок перестрілки.

Група затримання карного розшуку та спецпідрозділу КОРД вичікувала в покинутому будинку грабіжників, коли в одному з будинків спрацювала сигналізація. На місце приїхав наряд держслужби охорони, який затримав поліцейських, прийнявши їх за грабіжників.

Група захоплення вирішила, що співробітників розвідки захопили злочинці - сталася перестрілка, в результаті якої загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських-розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД.

Після трагічних подій поліцейські затримали у Києві банду, на яку правоохоронці чекали у Княжичах. Зловмисники займалися розбійними нападами та пограбуваннями населення в столиці та області. Тоді було затримано шістьох осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-