Прокуратура оголосила підозру жінці, яка покинула дітей самих у квартирі

Прокуратура оголосила підозру жінці, яка покинула дітей самих у квартирі

Укрінформ
Прокуратура Києва повідомила про підозру 20-річній мешканці Києва, яка залишила двох малих дітей у квартирі на дев'ять днів, у результаті чого однорічний хлопчик помер.

Про це інформує прес-служба столичної прокуратури. 

"Київською місцевою прокуратурою №1 повідомлено про підозру 20-річній мешканці Києва, злочинна безвідповідальність якої призвела до смерті її малолітнього сина", - йдеться у повідомленні.

Дії горе-матері кваліфіковано за ч.3 ст.135 КК України (залишення в небезпеці, що спричинили загибель людини). Жінку затримали в порядку ст.208 КПК України. 7 грудня суд обиратиме їй запобіжний захід.

Як повідомлялося, уродженка Миколаївської області на дев'ять днів залишила у столичній квартирі без нагляду 1-річного сина та 2-річну доньку. Повернувшись додому вночі проти 6 грудня жінка виявила хлопчика мертвим, а дівчинку – у непритомному стані.

Згодом уповноважений президента з прав дитини Микола Кулеба повідомив, що діти кликали на допомогу і навіть вирвали лінолеум біля дверей, а хлопчик помер ще 3 грудня. За життя 2-річної дівчинки борються лікарі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-