Викрадення Драбинка: Новинський підтвердив 40 дзвінків до екс-глави міліції Києва

Викрадення Драбинка: Новинський підтвердив 40 дзвінків до екс-глави міліції Києва

Укрінформ
Народний депутат від «Опозиційного блоку» Вадим Новинський підтвердив, що він дійсно мав 40 телефонних розмов з колишнім головою київської міліції Валерієм Коряком.

Про це Новинський заявив на засіданні Регламентного комітету, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Дійсно, у мене було 40 з'єднань з Коряком. Так, вони були, я цього не заперечую. До мене звертався Драбинка і я в телефонному режимі передавав його побажання Корякові", - сказав Новинський.

Він також зазначив, що він допомагав Олександру Драбинці і усі обвинувачення на його адресу - це "політичне замовлення". "Я знаю, що правда свою доріжку знайде", - підкреслив Новинський.

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада Луценко оприлюднив фотокопію подання про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з "Опозиційного блоку" Вадима Новинського. У поданні йдеться про перевищення влади та вчинення злочинів спільно з Віктором Януковичем і правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (нині митрополита) Олександра Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира Сабодана.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-