Ірина Геращенко пропонує створити музей героїв війни проти агресії РФ

Ірина Геращенко пропонує створити музей героїв війни проти агресії РФ

Укрінформ
Перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко вважає, що в Україні має бути створений Музей героїв війни проти російської агресії.

Про це вона написала у привітанні з 25-річчям Збройних сил України у Фейсбуці.

"Сьогодні 25 років Збройним силам України - головному гаранту нашої Незалежності і безпеки. Дякую кожному воїну, пишаюся знайомством і дружбою з тими офіцерами і солдатами, кого знаю особисто", - написала Геращенко.

Вона додала, що має борг перед ЗСУ - звільнити тих наших героїв, які ще в полоні. "Це моя заповітна мрія: обняти їх на волі, і над цим ми працюємо. Дуже болить, що цей процес блокується РФ і зрадниками-маріонетками з ОРДЛО", - зазначила Геращенко.

Перший заступник Голови Верховної Ради підкреслила, що армія має найбільшу довіру суспільства. Вона зауважила, що нашу армію знищували і розкрадали 20 років міністри, деякі нечесні генерали, і деякі не гідні високого звання офіцери, солдатів примушували будувати свої дачі, а не зміцнювати кордон. У цьому контексті Геращенко наголосила, що крадії і зрадники мають відповісти за законом - і це борг перед ЗСУ нашої Генпрокуратури, військової прокуратури, всіх слідчих органів.

"Вклоняюся низько, на колінах, всім вдовам і сиротам, чиї чоловіки, сини, батьки героїчно загинули, захищаючи Україну і кожного з нас... Вічная пам'ять Кожному Герою. Має бути великий Музей героїв нашої вітчизняноі війни проти агресора РФ, де золотими літерами впишемо ім'я кожного Захисника України", - зазначила вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-