Прокуратура оскаржує домашній арешт екс-керівника «Михайлівського»

Прокуратура оскаржує домашній арешт екс-керівника «Михайлівського»

Укрінформ
Прокуратура міста Київ внесла апеляційну скаргу на рішення Шевченківського райсуду столиці, який на засіданні у суботу, 3 грудня, звільнив під домашній арешт колишнього голову правління ПАТ «Банк Михайлівський».

Про це в понеділок повідомляє прес-служба прокуратури Києва. 

«Суд безпідставно відкинув доводи прокурора, який наполягав на продовженні останньому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та застосував щодо нього домашній арешт у нічний час. Категорично не погоджуючись зі вказаним рішенням, прокуратурою міста його оскаржено в апеляційному порядку», - йдеться в повідомленні.

Крім того, в прес-службі столичної прокуратури зазначили, що підготовлено лист до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України з проханням надати оцінку діям слідчого судді, який «безпідставно і немотивовано змінив запобіжний захід підозрюваному».

Колишній голова правління ПАТ «Банк Михайлівській» підозрюється у розкраданні 870 млн грн та доведенні банку до неплатоспроможності. Екс-посадовцю інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ст.218-1 (доведення банку до неплатоспроможності) КК України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-