У

У "Смарт-холдингу" заявляють про обшук у одного з керівників компанії

Укрінформ
Компанія «Смарт-холдинг», бенефіціаром якої є народний депутат від Опозиційного блоку Вадим Новинський, заявляє, що військова прокуратура проводить обшук у будинку одного з керівників.

Про це повідомляється на сторінці компанії в Facebook

"Смарт-холдинг" висловлює протест проти незаконних дій військової прокуратури, співробітники якої проводять обшук у будинку одного з керівників компанії, який в даний момент знаходиться в зарубіжному відрядженні", - йдеться в повідомленні.

При цьому підкреслюється, що адвоката власника будинку не пропускають до місця проведення слідчих дій. 

В той же час, за інформацією компанії, слідчі пред'явили постанову суду, в якій "дається дозвіл на обшук будинку іншого громадянина за прізвищем Дробот, який мешкає в тому ж котеджному містечку, що і представник "Смарт-холдингу".

"Ми розглядаємо ці незаконні дії, які грубо порушують права нашого співробітника, а також завдають шкоди діловій репутації компанії, як тиск на бенефіціара «Смарт-холдингу» одного з лідерів Опозиційного блоку Вадима Новинського напередодні засідання Регламентного комітету, який розглядає представлення ГПУ про зняття з нього депутатської недоторканності», - йдеться в заяві.

Як повідомляв Укрінформ, 3 листопада Генеральний прокурор Юрій Луценко оприлюднив фотокопію представлення у Верховну Раду про дачу згоди на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата з Опозиційного блоку Вадима Новинського, який підозрюється в перевищенні влади і скоюванні злочинів спільно з Віктором Януковичем і правоохоронцями Києва при незаконному позбавленні волі архієпископа (зараз митрополита) Олександра Драбинка, коли той був помічником нині покійного предстоятеля УПЦ Володимира (Сабодана).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-