Пірати звільнили судно з українцями на борту - МЗС

Пірати звільнили судно з українцями на борту - МЗС

Укрінформ
Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України підтверджує інформацію про звільнення захопленого піратами біля узбережжя Беніну судна Saronic Breeze з українцями на борту.

Про це йдеться у повідомленні Департаменту на сторінці у Facebook.

"У зв’язку з оприлюдненою у ЗМІ інформацією щодо нападу піратів на судно Saronic Breeze поблизу узбережжя Беніну та захоплення заручників повідомляємо про отриману від Посольства України в Греції інформацію, що українські громадяни-члени екіпажу перебувають на судні у безпеці, їх життю і здоров’ю нічого не загрожує, пірати звільнили судно 30.11.2016 р.", - зазначається у дописі.

У Департаменті консульської служби наголосили, що продовжують стежити за ситуацією.

Як повідомлялося, 27 листопада пірати захопили в полон судно Saronic Breeze, яке рухалося у водах Беніну поблизу Котону під панамським прапором. 28 листопада судно дрейфувало за кілька десятків миль від місця нападу. А наступного дня пірати залишили корабель у водах Нігерії, прихопивши із собою 3 заручників.

Згодом завідувачка консульського відділу посольства Росії у Беніні Ніна Абрамян повідомила, що пірати захопили у заручники трьох російських моряків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-