Затриманий на кордоні українець з кресленнями літаків не працює в «Антонові»

Затриманий на кордоні українець з кресленнями літаків не працює в «Антонові»

Укрінформ
Українець, який намагався вивезти в Росію креслення літаків, гелікоптерів та іншої продукції конструкторського бюро ДП «Антонов», а також рекламну продукцію держпідприємств «Укроборонпром» та «Мотор Січ», не працює в КБ «Антонов».

Про це повідомляє прес-служба ДПСУ. 

"Прикордонники Харківського загону у пункті пропуску "Плетенівка", що на кордоні з Росією, затримали українця, який мав креслення літаків, гелікоптерів та іншої продукції Конструкторського бюро державного підприємства "Антонов", а також рекламної продукції держпідприємств "Укроборонпром" та "Мотор Січ". У ході бесіди 59-річний українець повідомив, що він нібито працює на посаді інженера АНТК "Антонов" і на даний момент знаходиться у відпустці й має намір відвідати родичів у РФ", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що після з'ясування ситуації та перевірки наданої ним інформації представники Конструкторського бюро державного підприємства «Антонов» спростували цю інформацію та повідомили, що така особа у них не працює. Наразі стовно затриманого проводиться подальша перевірка.

У офіційній заяві прес-служби ДП «Антонов», яка є в розпорядженні Укрінформу, зазначається, що затриманий 59-річний громадянин не є співробітником ДП «Антонов», а працює в представництві замовника – Міністерства оборони України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-