Фонд гарантування почав виплати вкладниками двох банків-банкрутів

Фонд гарантування почав виплати вкладниками двох банків-банкрутів

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб розпочав виплати кредиторам неплатоспроможного ПАТ КБ "Євробанк " другої та третьої черг.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 28 листопада 2016 року № 2616 уповноваженою особою Фонду на ліквідацію ПАТ КБ "Євробанк " розпочато задоволення акцептованих вимог кредиторів другої та третьої черг, відповідно до частини шостої статті 12 закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб ", - йдеться у повідомленні.

Фонд гарантування також розпочав виплачувати гроші кредиторам неплатоспроможного АТ КБ "ТК Кредит " дев'ятої черги.

"Відповідно до рішення виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб від 28.11.2016 року № 2623 уповноваженою особою Фонду на ліквідацію АТ КБ "ТК Кредит" розпочато задоволення вимог кредиторів дев'ятої черги переліку (реєстру) акцептованих вимог кредиторів АТ КБ "ТК Кредит", відповідно до частини шостої статті 12 закону України "Про систему гарантування вкладів фізичних осіб", - йдеться у повідомленні Фонду.

Наголошується, що виплати вкладникам банків здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунок кредитора, і до повного погашення заборгованості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-