В академії СБУ відкрили курси стратегічних комунікацій

В академії СБУ відкрили курси стратегічних комунікацій

Укрінформ
У Національній академії Служби безпеки України відкрили перший курс зі стратегічних комунікацій для співробітників СБУ.

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Курси ініційовані співробітниками академії та спрямовані на реалізацію Дорожньої карти Партнерства у сфері стратегічних комунікацій між Радою Національної безпеки та оборони України та Міжнародним секретаріатом НАТО", - йдеться у повідомленні.

Участь у відкритті першого потоку слухачів взяли заступник голови СБУ Олег Фролов, керівник Центру інформації та документації НАТО Наталія Немилівська, заступник директора Національного інституту стратегічних досліджень Василь Яблонський, ректор академії Сергій Кудінов та співробітники навчального закладу.

Фролов висловив упевненість, що випускники курсів зможуть ефективно застосовувати на практиці отримані знання зі стратегічних комунікацій, у тому числі в районі проведення АТО під час боротьби з інформаційним тероризмом російського агресора. «Відкриття цього навчального потоку є символом позитивних зрушень у напрямку вироблення єдиної стратегії протидії гібридним загрозам як в Україні, так і в європейському просторі», – підкреслив він.

Немилівська розповіла присутнім про реалізацію програми Партнерства у сфері стратегічних комунікацій Україна-НАТО. «Пишаюсь, що ви змогли створити ці курси в Академії СБУ. Ми будемо долучатися до їх проведення і всіляко сприяти розвитку досліджень у цій галузі», – наголосила керівник Центру інформації та документації НАТО.

Відкриття курсів є не лише новим напрямом підготовки кадрів СБУ, а й важливим внеском у підвищення можливостей держави відповісти на інформаційні виклики агресора. «Ця робота є прикладом спільної діяльності фахівців СБУ, НАТО та Інституту стратегічних досліджень з метою посилення ефективності сектору безпеки і оборони нашої держави», – зауважив ректор навчального закладу Сергій Кудінов.

Викладачі академії запланували проведення семи навчальних курсів зі стратегічних комунікацій для співробітників Служби безпеки. Заняття проводять фахівці академії, представники практичних підрозділів Служби безпеки України та експерти Національного інституту стратегічних досліджень.

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-