Пожежа у клубі Львова: у реанімації помер обгорілий на 95% чоловік

Пожежа у клубі Львова: у реанімації помер обгорілий на 95% чоловік

Укрінформ
Чоловік, який отримав 95 відсотків опіків тіла під час пожежі у львівському нічному клубі «МІ100», помер минулої ночі у реанімації.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомило джерело у 8-й клінічній лікарні Львова.

«Чоловік 1968 року народження, який потрапив до реанімації медзакладу із важкими опіками 95 відсотків тіла та ураженням дихальних шляхів, помер в ніч на 29 листопада», - зазначило джерело.

У іншого постраждалого, у якого обгоріли кисті рук та загалом є 35 відсотків термічних уражень шкіри, спостерігається позитивна динаміка, тому його напередодні виписали із реанімації.

Як повідомлялось, 8-ма міська клінічна лікарня Львова, де діє потужне опікове відділення, взяла на себе найбільшу кількість постраждалих під час пожежі у нічному клубі. Тут лікують не тільки пацієнтів, котрі отримали опіки. У хірургічному відділенні надають допомогу відвідувачам клубу, які вибирались назовні через вибиті вікна та двері і отримали різані рани. Одну відвідувачку було госпіталізовано в неврологію зі стресовим розладом. Вона вже самовільно покинула лікарню.

У ніч на 27 листопада у розважальному центрі МІ100 у Львові під час фаєр-шоу загорілася пластикова стеля. Внаслідок пожежі постраждали 25 осіб. Рятувальники евакуювали з приміщення 250 відвідувачів клубу. За фактом пожежі через використання вогню у закритому приміщенні відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.270 ККУ (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-