Держкомтелерадіо чекає, що програму інформування про НАТО схвалять до січня

Держкомтелерадіо чекає, що програму інформування про НАТО схвалять до січня

Укрінформ
Державний комітет телебачення і радіомовлення сподівається, що розроблений ним проект Державної програми інформування громадськості з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки буде розглянутий і схвалений урядом до кінця цього року. 

Про це заявив у понеділок перший заступник голови Держкомтелерадіо Богдан Червак під час семінару в Укртелерадіопресінституті.

"Ми розробили проект Державної програми інформування з питань євроатлантичної інтеграції України на 2017-2020 роки. Минулого тижня комітет вніс проект програми на розгляд Кабінету міністрів. Ми очікуємо, що в найближчі тижні її розгляне урядовий комітет. А також сподіваємося, що уряд схвалить цю Державну програму", - зазначив Червак.

Водночас він нагадав, що у зв'язку із складною соціально-економічною ситуацією в Україні обмежено розробку державних програм, оскільки вони потребують фінансової підтримки. Проте Кабмін пішов на те, щоб підтримати ідею Держкомтелерадіо по створенню такої програми з огляду на те, що питання євроатлантичної інтеграції - це питання виживання нації і держави у зв'язку з агресією РФ.

Принагідно він звернув увагу на особливість цієї програми.

"І в минулому були такі програми. Основна відмінність цієї - в тому, що попередні ставили за мету ознайомити українців з НАТО, і українці самі мали зробити висновок, добре це для України чи ні. Ця ж програма ставить собі іншу мету - вона інформуватиме українців під кутом зору не доцільності, а необхідності вступу України до НАТО, бо це гарантуватиме Україні не тільки військову, а й інформаційну, економічну і політичну безпеку", - наголосив Червак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-