Журналіст Укрінформу – у шорт-листі престижної премії «Відкритої Росії»

Журналіст Укрінформу – у шорт-листі престижної премії «Відкритої Росії»

Укрінформ
У число 36 номінантів премії «Професія — журналіст», заснованої в цьому році рухом Михайла Ходорковського «Відкрита Росія», увійшов кореспондент Укрінформу Олег Кудрін.

Про це повідомляє портал «Відкритої Росії».

«Журі премії Відкритої Росії «Професія — журналіст» підбило попередні підсумки конкурсу. Лауреати премії будуть оголошені на урочистій церемонії нагородження, яка пройде в Естонії, у Талліні 7 грудня. До шорт-листа премії увійшли наступні автори: ... Олег Кудрін, матеріал «Маннергейм — у дошку свій маршал», - йдеться у повідомленні.

Премія Відкритої Росії «Професія — журналіст» була заснована 2016 року. Вона вручається російським і неросійським авторам за публікації про Росію в російських і неросійських ЗМІ. У журі премії увійшли 11 відомих авторів, що протистоять пропаганді і наполягають на дотриманні етичних принципів професійної журналістики. Серед них, наприклад, Марія Слонім (голова), Сергій Пархоменко, Борис Райтшустер.

У число номінантів «Професією-журналіст» окрім співробітника Укрінформу увійшли такі відомі в Україні, Росії, світі автори, як Олександр Архангельський, Дмитро Волчек (Радіо Свобода), Олена Костюченко і Павло Канигін («Нова газета») , викривач російської допінгової програми, німецький журналіст Хайо Зеппельт та ін.

Нагадаємо, раніше власний кореспондент у країнах Балтії і Росії Олег Кудрін був названий журналістом року в Українському національному інформаційному агентстві "Укрінформ".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-