Жебрівський: Кошти місцевих бюджетів лежать на депозитах, а в лікарнях не вистачає обладнання

Жебрівський: Кошти місцевих бюджетів лежать на депозитах, а в лікарнях не вистачає обладнання

Укрінформ
Голова Донецької військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський обурений тим фактом, що у деяких містах регіону кошти місцевого бюджету лежать на депозитних рахунках в банках, а в лікарнях не вистачає необхідного обладнання для лікування людей.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Деякі міські голови порозміщували кошти громад на депозитах у банках і тішаться, що відсотки ростуть. А по лікарнях, тим часом, не вистачає елементарного обладнання», - заявив очільник області.

Він повідомив, що дав доручення проаналізувати, в яких містах є гроші на депозитах і немає в лікарнях необхідного обладнання, зокрема апаратів для підтримки дихання новонародженим.

«У нас є міста, де на депозитах по 250 мільйонів лежить. Спершу запропонуємо цим міським головам самим придбати обладнання, якщо ж не погодять, то надрукуємо у ЗМІ їхні прізвища – люди мають знати своїх «героїв» і самі вирішувати, що із ними робити», - заявив Жебрівський. При цьому додав: «Прямого впливу на місцеве самоврядування ОДА не має, але будемо тиснути через ЗМІ та громаду. Вони повинні почати думати про людей».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-