Ільяшенко став відповідальним секретарем Нацради телерадіомовлення

Ільяшенко став відповідальним секретарем Нацради телерадіомовлення

Укрінформ
Члени Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення одностайно обрали відповідальним секретарем Нацради Олександра Ільяшенка.

Про це на початку засідання цього колегіального наглядового та регуляційного державного органу заявив його голова Юрій Артеменко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У нас відбулося позачергове засідання Національної ради, де сімома голосами семи членів Нацради відповідальним секретарем було обрано Олександра Ільяшенка. З чим його вітаємо», - сказав Артеменко.

Олександр Ільяшенко - член Нацради. З 2004 по 2008 рік він очолював телеканал «НТН». Під керівництвом Ільяшенка телеканал із міського був перетворений у всеукраїнський і став входити в сімку найрейтинговіших телевізійних каналів країни.

З 2008 року він опікувався розвитком кіно і телеіндустрії, усіляко підтримував регіональне телебачення. Ільяшенко очолював продакшн-студію «Пріма – фільм» і був керівником Міжнародного благодійного фонду «Єдиний світ». Депутат київської обласної ради V скликання.

Як відомо, 2 серпня стало відомо про те, що регуляторний орган задовольнив заяву відповідального секретаря Національної ради Катерини Котенко про звільнення з посади члена Національної ради за власним бажанням.

Загалом Нацрада має складатися з 8 осіб, з яких 4 призначаються Верховною Радою і 4 Президентом. При цьому одного члена Нацради досі не призначено. Таким чином, нині до складу цього органу входить семеро членів: Юрій Артеменко, Ольга Герасим'юк, Уляна Фещук, Олександр Ільяшенко, Валентин Коваль, Сергій Костинський, а також Олег Черниш.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-