Вбивство міліціонерів: суд не відпустив Заверуху на поруки

Вбивство міліціонерів: суд не відпустив Заверуху на поруки

Фото
Укрінформ
Апеляційний суд Києва залишив обвинувачених у вбивстві двох міліціонерів Віту Заверуху, Андрія Романюка і Євгена Кошелюка під арештом ще на 2 місяці.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"23 листопада суд також відмовив у клопотанні про взяття підозрюваної Заверухи на поруки. Ще двом фігурантам справи – Миколі Мнишенку і Данилові Ситникову суд призначив перебування під домашнім арештом з 21.00 до 6:00", - йдеться у повідомленні.

У "Правому секторі" повідомили, що Віту Заверуху кладуть до лікарні "швидкої допомоги" під наглядом народних депутатів, а Андрія Романюка і Євгена Кошелюка повезли до СІЗО.

У середу, коли відбувалося засідання суду, протестувальники, серед яких народний депутат Юрій Тимошенко, заблокували будівлю Апеляційного суду, повідомила заступник голови інформаційного відділу "Правого сектору" Варвара Черноіваненко.

Як повідомляв Укрінформ, у травні 2015 року стався напад на АЗС у Деснянському районі Києва. Був поранений оператор заправки. За даними МВС, під час переслідування підозрюваних два працівники полку міліції спеціального призначення загинули.

Фото: Олег Богачук, Цензор.НЕТ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-