На передову поїдуть 5 пральних комплексів нового зразка

На передову поїдуть 5 пральних комплексів нового зразка

Укрінформ
В зону проведення антитерористичної операції буде направлено 5 пральних комплексів нового зразка.

Про це під час брифінгу заявив начальник тилу Збройних сил України Іван Гаврилюк, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Для організації прання в зоні АТО, отримано від промисловості і направлено в зону АТО 5 комплектів нових зразків пральних комплексів», - заявив Гаврилюк.

Він пояснив, що на базі автомобіля КРАЗ і причепа обладнані баня і пральний комплекс. 

Гаврилюк розповів, що зараз очікують на поставку 150 одиниць пральних машинок, якими будуть дозабезпечені підрозділи, що  виконують завдання на передній лінії. Це спеціальні пральні машинки, які дозволяють роботу без централізованого водопостачання та працюють в економному режимі споживання електроенергії, оскільки на передовій є проблеми з постачанням води та електроенергії.

Він додав, що Міноборони планує заключити договори з приватними підприємцями, які б надавали послуги щодо прання для військових. 

«Крім того, зараз розробляється питання, щоб в Маріуполі, Авдіївці, Світлодарську і Сєверодонецьку знайти підприємців, які б надавали послуги з прання. Для цього ми проводимо закупівлю спеціальних сіток, які будуть пломбуватися. Тобто кожен військовий матиме змогу запломбувати свої речі в спеціальну сітку і здати на прання», - сказав Гаврилюк. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-