У Запоріжжі затримано зловмисників, які викрали машину та її власників

У Запоріжжі затримано зловмисників, які викрали машину та її власників

Укрінформ
Запорізькі поліцейські оперативно розшукали та затримали осіб, котрі викрали позашляховик та його власників.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

За інформацією правоохоронців, 20 листопада о 19.20 до Бердянського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області звернувся 39-річний мешканець села Андріївка, який повідомив, що група невідомих осіб, погрожуючи предметами, схожими на автоматичну зброю, незаконно заволоділи автомобілем його брата - позашляховиком «Фольксваген». Самого заявника з братом зловмисники силоміць посадили до легковика та вивезли до Чернігівського району, де викинули з авто й зникли у невідомому напрямку.

За словами потерпілих, викрадений автомобіль власник напередодні придбав у Болгарії, не розмитнював та планував перепродати.

Інформацію про злочин передали всім поліцейським службам і постам, і за деякий час на блокпосту у смт Василівка поліцейські зупинили автомобіль, схожий за описом на розшукуваний. У салоні були троє чоловіків, які не змогли дати пояснень щодо належності автівки. На самому позашляховику вже були інші номери.

У поліції під час опитування затримані назвалися учасниками громадського об'єднання з сусідньої області. За їхніми словами, прибули до Бердянського району, аби покарати правопорушника, який займається продажем не оформлених належним чином авто.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч.3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Правопорушникам може загрожувати до дванадцяти років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо обрання стосовно затриманих запобіжного заходу. Поліція встановлює коло осіб, причетних до скоєння злочину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-