Грицак: СБУ працює в посиленому режимі через загрозу терактів

Грицак: СБУ працює в посиленому режимі через загрозу терактів

Укрінформ
СБУ працює в посиленому режимі з метою недопущення будь-яких провокацій.

Про це голова СБУ Василь Грицак заявив журналістам під час заходів з нагоди Дня Гідності і Свободи у Мистецькому арсеналі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"СБУ працює в посиленому режимі. Багато хто зі служби цієї ночі ночував на роботі і сьогодні також ночуватиме для того, щоб забезпечити порядок і безпеку на вулицях", - сказав Грицак. 

Він зауважив, що загрози терористичних атак існують, "оскільки у нас війна на Сході і гібридна всередині України. І в нас є сусід, який постійно прагне дестабілізувати ситуацію в різний спосіб".

"Будь-яку мирну акцію можна використовувати для провокації. Причому акцію буде проводити патріотична організація, а знайдеться одна паршива вівця, яка зробить те, що потім призведе до незворотніх негативних процесів", - заявив керівник СБУ та запевнив, що служба вживає максимальних заходів для попередження терористичних актів.

Грицак також зауважив, що конкретної інформації про те, що в конкретному місці повинен відбутись терористичний акт, немає, "але це не дає підстави розслаблятися".

За його словами, наразі українські правоохоронці не дають змоги деструктивним силам,  розхитувати ситуацію. СБУ працює в тісній взаємодії з патріотичними організаціями.

Очільник СБУ також зауважив, що люди, які проводять мирні акції протесту та висловлюють невдоволення владою, мають право на мирні протести, однак їм не треба піддаватись на заклики провокаторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-