Водіїв закликають увімкнути фари в пам'ять про загиблих у ДТП

Водіїв закликають увімкнути фари в пам'ять про загиблих у ДТП

Фото
Укрінформ
Національна поліція України закликає українських водіїв у неділю, в День пам'яті жертв ДТП, ввімкнути ближнє світло фар і тим самим вшанувати пам'ять загиблих в автоаваріях. 

Про це повідомляє сайт Управління безпеки дорожнього руху Нацполіції.

"20 листопада – День пам’яті жертв ДТП. Національна поліція України закликає водіїв у неділю, 20 листопада, в знак солідарності та підтримки включити ближнє світло фар на транспортних засобах, тим самим ушанувавши пам'ять загиблих в автоаваріях", - зазначається у повідомленні.

Заходи до Всесвітнього дня пам’яті жертв ДТП проходять щорічно в усьому світі в третю неділю листопада.

За інформацією Управління безпеки дорожнього руху, 20 листопада в різних містах України пройдуть автопробіги, флешмоби, поминальні молебні за загиблими в дорожньо-транспортних пригодах. За традицією також в цей день водії рухаються із ввімкненим на транспортних засобах ближнім світлом фар, на знак пам’яті люди запалюють свічки.

Фото: Юлія Овсяннікова 

"Та яким би чином ми не вшановували пам'ять про загиблих в дорожньо-транспортних пригодах, головне, щоб кожен з нас засвоїв урок – дорога не вибачає помилок та неуважності. Дотримуйтесь правил дорожнього руху, від цього залежить життя!", - наголосили в Управлінні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-