Гройсман привітав українських аграріїв

Гройсман привітав українських аграріїв

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман привітав аграріїв з Днем працівників сільського господарства, наголосивши, що аграрна галузь є однією з пріоритетних для інвестицій.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Шановні колеги! Вітаю з професійним святом - Днем працівників сільського господарства. Аграрна галузь України - ключова складова національної економіки, від якої залежить добробут кожного громадянина", - йдеться у привітанні.  

Прем'єр зазначив, що самовіддана та фахова праця українських аграріїв, їх досвід і висока кваліфікація забезпечують суспільство якісною та необхідною продукцією. Щороку наша сільськогосподарська продукція - сировина й товари - примножує частку своєї присутності на зовнішніх ринках, завойовуючи високу репутацію якості та конкурентоздатності для українських виробників і аграрної галузі загалом.   

"Від імені уряду висловлюю щиру вдячність працівникам сільського господарства за клопітку й важливу працю, дбайливе ставлення до природних ресурсів, за мудрість, працьовитість, впровадження новітніх технологій і збереження кращих традицій господарювання", - наголосив Гройсман.    

Він підкреслив, що завдяки людям, задіяним у виробництві, аграрна галузь є флагманом української економіки, однією з найпріоритетніших для внутрішніх і зовнішніх інвестицій.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-