Садовий каже, про затримання підлеглого дізнався із ЗМІ

Садовий каже, про затримання підлеглого дізнався із ЗМІ

Укрінформ
Міський голова Львова Андрій Садовий дізнався про затримання начальника управління житлового господарства міськради Юрія Гольця зі ЗМІ, тож докладною інформацією не володіє.

Про це Садовий заявив журналістам, коментуючи затримання посадовця, повідомляє кореспондент Укрінформу.

 «Я не володію цією інформацією, дізнався про затримання від ЗМІ. Якщо він винен - буде тюрма, якщо він не винен - перед ним будуть вибачатися», - зазначив Садовий.

За словами мера, посилене зацікавлення правоохоронців діяльністю Львівської міськради він сприймає по-філософськи: «Сьогодні непростий час. У нас дуже багато подій у Львові, тому я по-філософськи до цього ставлюся. Наша задача - йти вперед, і ми рухаємося».

Як повідомляв Укрінформ, начальника управління житлового господарства Львівської міськради Юрія Гольця вранці 17 листопада затримали під час отримання хабара у декілька десятків тисяч гривень співробітники СБУ і військової прокуратури. Як зазначили в СБУ,  чиновник регулярно вимагав і отримував так звані відкати від комерційної структури за сприяння в укладанні договорів на роботи з капітального ремонту будинків та благоустрою міста. Задокументовано також домовленість начальника управління з бізнесменами посприяти підписанню нових договорів на вісім мільйонів гривень.

Голець також є підозрюваним у справі трагедії на Грибовицькому сміттєзвалищі. Наприкінці жовтня прокуратура Львівської області оголосила йому про підозру щодо незаконного поводження з відходами на Грибовицькому сміттєзвалищі. Втім, його так і не відсторонили від роботи. До нього було застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-