Супрун обіцяє при реформуванні медицини не повторювати старих помилок

Супрун обіцяє при реформуванні медицини не повторювати старих помилок

Укрінформ
При реформуванні системи охорони здоров'я уряд України виходитиме з реалій і потреб  країни і намагатиметься уникнути повторення помилок, які робилися в минулому. 

Про це у виступі на відкритті стратегічного міжвідомчого форуму "Реформа медицини: фінансування, управління, первинна медична допомога" заявила в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми будемо працювати над тим, щоб не повторювати помилок, які робилися раніше, і наші партнери нам у цьому допомагають. Але ми також як уряд України, як лікарі і пацієнти, розуміємо наші реалії і наші потреби, і будемо працювати так, щоб у нас була правильна система для наших громадян", - сказала Супрун.

Вона зазначила, що в уряді є підтримка і взаємодія щодо визначення ефективного шляху реформування системи охорони здоров'я. За словами урядовця, таку ж підтримку команда Міністерства охорони здоров'я відчуває з боку Адміністрації Президента України, народних депутатів та міжнародних партнерів. 

Супрун розповіла, що останніми днями очільники МОЗ мали багато зустрічей з міжнародними партнерами, які вже два роки працюють разом з українським урядом, щоб покращити систему охорони здоров'я. 

"Вони нам кажуть, що за останні кілька місяців відбулося багато змін, система охорони здоров'я дуже швидко змінюється і покращується", - зазначила в.о. міністра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-