Приватні перевізники скаржаться, що їм не відшкодовують пільгові перевезення

Приватні перевізники скаржаться, що їм не відшкодовують пільгові перевезення

Укрінформ
Приватні перевізники скаржаться, що їм не відшкодовують вартість послуг перевезення пільгових категорій, зокрема учасників АТО та ветеранів війни.

Про це повідомиляє Міністерство соціальної політики України.

"Час від часу виникають певні конфліктні ситуації з приводу пільгового проїзду учасників АТО та інших категорій. Приватні перевізники скаржаться, що їм не відшкодовують вартість послуг саме цій категорії пільговиків", - йдеться у повідомленні.

Вирішити цю проблему, на думку міністра соціальної політики України Андрія Реви, можливо виключно шляхом монетизації пільг для учасників АТО, ветеранів війни.

„Тільки так. Іншого виходу немає. Не повинно бути приниження, з одного боку, ветерана війни, учасника АТО. А з іншого боку - не повинен підприємець бути загнаним у таку ситуацію, коли держава встановила пільгу і забула за це заплатити. Кошти треба платити самому ветерану. Ми даємо йому грошову компенсацію за пільги, а він на свій розсуд її використовує. На проїзд, на санаторно-курортне лікування тощо”, - переконаний міністр.Читайте також: Мінсоцполітики: у 2016 році вдалося оздоровити понад 2 млн дітей

Рева також повідомив, що зараз іде робота над підготовкою відповідного законопроекту. 

Нагадаємо, в Операційному плані роботи уряду розробка відповідного законопроекту передбачена саме в четвертому кварталі 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-