Порошенко нагородив 81 героя АТО, з них шістьох - посмертно

Порошенко нагородив 81 героя АТО, з них шістьох - посмертно

Укрінформ
До Дня морської піхоти Президент України Петро Порошенко підписав Указ про відзначення державними нагородами 14 військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, зразкове виконання військового обов'язку та з нагоди професійного свята воїни нагороджені орденом "За мужність", орденом Данила Галицького та медаллю "За військову службу Україні", - йдеться у повідомленні.

Представлені до нагороди морські піхотинці відзначилися у боях біля селищ Гранітне, Широкине, Водяне, Талаківка.

Глава держави також підписав Указ про нагородження за виявлену мужність і професіоналізм 67 військових. З них 5 військових Збройних Сил та один військовослужбовець Нацгвардії нагороджені посмертно.

"Серед відзначених осіб - військові 81-ї окремої аеромобільної бригади ЗСУ, що майже рік тримали бойові позиції в районі міста Авдіївка та бійці 93-ї окремої механізованої бригади, які відзначилися під час служби у селищі Піски під Донецьком. Також цим Указом нагороджено дев'ять військовослужбовців 36-ї окремої бригади морської піхоти, що виявили мужність та героїзм у бойових діях на Маріупольському напрямку", - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-