Першу чергу Охматдиту добудують влітку - Гройсман

Першу чергу Охматдиту добудують влітку - Гройсман

Укрінформ
Кабмін розблокував будівництво нового лікувально-діагностичного корпусу національної дитячої спеціалізованої лікарні "Охматдит" і зробить все для того, щоб цей проект був якнайшвидше завершений.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час засідання уряду в середу, інформує Урядовий портал.

"Так, як я і обіцяв, ми розблокували будівництво дитячої клініки "Охматдит". До середини літа ми завершимо будівництво першої черги, закомплектуємо все те, що буде необхідно. Ми налаштовані не зупинятися і завершити будівництво цієї надважливої лікарні для нашої країни", - підкреслив голова уряду.

Він зауважив, що з 2013 року лікарня не будувалася, відбувалося багато зловживань щодо використання бюджетних коштів.

"Усі схеми зруйновані, документація відновлена, тендери проведені, і будівництво лікарні відновлено. Так що лікарня буде побудована", - наголосив Гройсман.

Прем'єр-міністр зазначив, що у понеділок оглянув будівництво нового корпусу лікарні спільно з віце-прем'єр-міністром Володимиром Кістіоном та в.о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун. Гройсман подякував їм за роботу над цим питанням.

За його словами, будівництво корпусу відбувається динамічно, люди постійно працюють. У свою чергу, уряд забезпечує фінансування.

"Ми все зробимо для того, щоб завершити цей проект і щоби ця лікарня дала можливість швидко нашим діткам одужувати", - підкреслив Гройсман.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-