Стець побажав медіамовникам наснаги та оперативності

Стець побажав медіамовникам наснаги та оперативності

Укрінформ
Налагодження швидкого та безперебійного подання якісних новин про Україну в світ - стратегічна ціль держави та Міністерства інформаційної політики України зокрема. 

Про це йдеться у привітанні Міністерства інформполітики із Днем працівників радіо, телебачення та зв'язку, розміщеному на сайті Мінінформа.

«Нині нам тяжко уявити своє життя без гаджетів, телефону, телевізора, Інтернету. Прибери все це, і здається, людство зупиниться. Сьогодні ми впевнено почали будувати систему стратегічних комунікацій в Україні з допомогою сучасних інформаційних систем, а головне - чудових українських спеціалістів сфери", - заявив міністр інформаційної політики Юрій Стець.

У привітанні також зазначається, що сфера масових комунікацій в Україні день у день набуває дедалі більшого значення для суспільства. Саме спеціалісти зі сфери зв'язку, телебачення та радіо зводять телевежі, встановлюють антени, розбираються в сучасних телевізійних системах, налаштовують радіохвилі. А журналісти та медійники, у свою чергу, дають у світ інформацію.

"Бажаємо всім працівникам сфери радіо, телебачення та зв'язку наснаги, сил, конкурентного середовища, оперативності, неупередженості, модернізації технічних можливостей та завжди ексклюзивного контенту", - йдеться у привітанні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-