Поліція застосовуватиме безпрецедентні заходи безпеки у Києві до 22 листопада

Поліція застосовуватиме безпрецедентні заходи безпеки у Києві до 22 листопада

Укрінформ
Поліція застосовуватиме безпрецедентні заходи безпеки в урядовому кварталі в центрі Києва щонайменше до 22 листопада.

Про це голова поліції Києва Андрій Крищенко повідомив у ефірі каналу "112 Україна".

"Ми плануємо всі ці заходи проводити кожного дня, адже в нас заяви (щодо проведення масових заходів - ред.) до 22 листопада. Якщо ж брати сьогоднішній день, то люди починають потихеньку розходитися, і ми будемо дивитися, коли стане менше людей, будемо послабляти заходи безпеки", - сказав Крищенко.

За його словами, враховуючи ту кількість осіб, яка заявлена на заходи, такі заходи безпеки є доречними.

Крищенко нагадав, що сьогодні в урядовому кварталі та на Майдані Незалежності у масових заходах беруть участь близько 6 тисяч громадян. Охорону правопорядку при цьому забезпечують близько 5 тисяч правоохоронців та військових Національної гвардії України.

Голова поліції Києва назвав ситуацію в ці хвилини в центрі міста напруженою, але контрольованою. "Спокійно, конфліктів не було. Ті мітингувальники, які перекрили частину вулиці Грушевського, вже розійшлися... Вже понад годину як рух вулицею Грушевського відновлено", - сказав він.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні вулиця Інститутська була перекрита для руху автомобілів. На вулиці Грушевського проїзд повністю не перекритий: їздить громадський транспорт, автомобілі комунальних служб. Правоохоронці пропускають протестувальників через рамки-металошукачі. Мітинги проходять мирно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-