Сюмар принесла до Ради осколок міни, щоб підкреслити небезпеку «Шатуна»

Сюмар принесла до Ради осколок міни, щоб підкреслити небезпеку «Шатуна»

Укрінформ
Заступник голови фракції «Народного фронту» Вікторія Сюмар принесла до сесійної зали ВР осколок міни, щоб продемонструвати, що розриви мін можуть бути в Києві, якщо Кремлю вдасться реалізувати план дестабілізації «Шатун».

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, осколком парламентарій проілюструвала свій виступ з трибуни парламенту.

«Я тут принесла ось цю міну. Ті, хто їздять на фронт, добре знають, що це таке. Це - осколок міни. І не дай бог вам бачити, що лишається від людини, коли ця міна розривається, і що навіть від танку лишається», - сказала Сюмар.

Вона наголосила, що принесла до Ради осколок, аби нагадати парламентаріям, що у випадку дестабілізації ситуації міни можуть бути і в Києві.

«Я знаю про цю операцію «Шатун», про яку нам говорили, і про те, що є дуже багато людей, які хочуть їй підіграти, аби такі міни були тут, у Києві, сьогодні! І наше спільне завдання цього не допустити», - наголосила народний депутат. 

У зв'язку з цим вона нагадала колегам по парламенту про ті позитивні рішення, які були прийняті Верховною Радою протягом двох останніх років, зокрема, люстрацію чиновників, забезпечення енергонезалежності від російського газу, мораторій на вивіз лісу-кругляку, квоти на українську музику, заборону російських серіалів тощо.

«Так, ми сьогодні будуємо Україну. Важко. Як і важко тим хлопцям, тим солдатам, які сьогодні на фронті», - додала Сюмар.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-