Слідчі знайшли пістолет, з якого вбили чоловіка у Кривому Озері

Слідчі знайшли пістолет, з якого вбили чоловіка у Кривому Озері

Укрінформ
У п’ятницю, 11 листопада слідчі прокуратури Миколаївської області знайшли в річці Кодима фрагмент пістолету – ручка зі стволом, з якого у серпні, ймовірно, вбито 32-річного мешканця смт Криве Озеро.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Миколаївщини.

"У ході досудового розслідування, завдяки професійним діям слідчого прокуратури, ретельній підготовці до допиту та правильно обраній тактиці самого допиту підозрюваних здобуто інформацію про місце знаходження пістолету, пошукам якого приділялась значна увага у ході досудового розслідування. У подальшому отримана інформація підтвердилась у ході досудового розслідування під час проведення огляду вказаного місця", – мовиться у повідомленні прокуратури.

Знайдений фрагмент пістолета вилучили та скерували для проведення судово-балістичної експертизи до експертної установи.

Нагадаємо, у ніч проти 24 серпня в селищі Криве Озеро, що на Миколаївщині,поліцейські до смерті забили місцевого жителя. У висновку судмедекспертизи йдеться, що на тілі чоловіка виявлено чотири вогнепальних поранення, яких завдали в упор, імовірно, з травматичного пістолета. Згодом генпрокурор Юрій Луценко заявив про затримання 6 поліцейських, яких підозрюють у вбивстві.

У листопаді двоє поліцейських, яких підозрюють у вбивстві чоловіка у Кривому Озері на Миколаївщині, заплатили заставу по 120 тисяч гривень кожен і вийшли на волю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-