Скандал із Белавіа: суд розгляне позов Мартиросяна до СБУ вже у 2017

Скандал із Белавіа: суд розгляне позов Мартиросяна до СБУ вже у 2017

Укрінформ
Окружний адмінсуд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Армена Мартиросяна до СБУ щодо визнання протиправними їхніх дій при поверненні літака авіакомпанії "Белавіа" в аеропорт "Київ".

Про це інформує у понеділок прес-служба суду.

"Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Армена Мартиросяна до Служби безпеки України щодо визнання протиправними їхніх дій при поверненні літака авіакомпанії "Бєлавіа" в аеропорт "Київ", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, судове засідання призначене на 26 січня.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Мартиросян, через якого українські спецслужби змусили повернутися до Києва літак авіакомпанії "Белавіа", заявив про намір судитися з Україною.

СБУ 22 жовтня повернула білоруський літак до аеропорту "Київ", аби переконатися, що немає загрози безпеці України.

Після примусової посадки літака авіакомпанії ВАТ "Авіакомпанія Белавіа", що виконував рейс Київ-Мінськ, з борта повітряного судна правоохоронці України зняли пасажира, який є громадянином Вірменії. Пізніше затриманого відпустили, і він полетів у Мінськ наступним рейсом.

У пресі повідомляли про те, що літак повернули до аеропорту "Київ" через відомого блогера і антимайданівця Армена Мартиросяна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-