У Чернівцях ліквідували нарколабораторію

У Чернівцях ліквідували нарколабораторію

Фото
Укрінформ
Поліція ліквідувала в Чернівцях два наркокубла та лабораторію. З’ясовано, що дві чернівчанки 33-річного віку у своїх квартирах виготовляли наркотики.

Про це повідомив сектор комунікації Національної поліції в Чернівецькій області.

«Місця з виготовлення та вживання наркотиків виявили... під час проведення комплексного відпрацювання території краю. ...Під час огляду помешкання однієї із чернівчанок, поліцейські виявили та вилучили 13-шприців та 5 пляшечок (50 мл) із наркотичною рідиною - дезоморфін, згортки з речовиною для приготування наркоречовини, посуд для виготовлення наркотиків тощо. У іншої, під час проведення санкціонованого обшуку, поліцейські вилучили дві трилітрові банки, скляні колби, скляні пляшки із залишками амфетаміну, пластикові пляшки із прекурсорами, 12 скляних трубок, холодильник зворотної дії та інші речові докази, які вказують на діяльність нарколабораторії», - йдеться в повідомленні.

Всі вилучені предмети та наркотичні речовини направлено на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Нині слідчі кваліфікують дії буковинок за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. По завершенні призначених експертиз буде прийнято остаточне рішення щодо правової кваліфікації дій фігуранток.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-