Начальником карного розшуку Нацполіції призначили Князєва

Начальником карного розшуку Нацполіції призначили Князєва

Укрінформ
Генерал поліції третього рангу Сергій Князєв призначений начальником Департаменту карного розшуку Національної поліції України.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

"Сьогодні, 10 листопада, заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий і перший заступник голови Національної поліції України Вадим Троян представили особовому складу начальника Департаменту карного розшуку Національної поліції України генерала поліції третього рангу Сергія Князєва. Раніше він очолював Головне управління Національної поліції в Рівненській області", - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, Князєва було призначено на Рівненщину у квітні 2016 року у зв'язку з посиленням боротьби проти нелегального видобутку бурштину в області. Раніше, з листопада 2014-го, він тимчасово виконував обов'язки заступника начальника Головного управління МВС України в Донецькій області, був начальником кримінальної міліції. А у липні 2015-го, після так званої Мукачівської стрілянини (збройного конфлікту правоохоронців та бійців "Правого сектору"), був переведений на посаду начальника ГУНП України на Закарпатті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-