"112 Україна" очолив Бенкендорф

Укрінформ
‏У четвер, 10 листопада, екс-голова правління телеканалу "Інтер" Єгор Бенкендорф розпочинає роботу на телеканалі "112 Україна" на посаді генерального директора.

Про це Бенкендорф повідомив "Детектор медіа".

"Від сьогодні я приступаю до роботи на телеканалі" 112 Україна "на посаді Генерального директора телеканалу. Я працюю в телебаченні з 1997 року. За ці 19 років я пройшов шлях від звичайного адміністратора до голови правління "Інтера" і президента НТКУ. Я вдячний людям, з якими я працював, за можливість реалізувати себе, але як тільки ви досягаєте однієї мети, потрібно негайно ставити нову. Для мене така мета з'явилася після пропозиції від "112-го. У мене була пропозиція по роботі в одному з європейських медіа-холдингів, але я люблю свою країну і буду жити і працювати тільки в Україні", - зазначив він.

Він уточнив, що вів переговори з менеджментом телеканалу "112 Україна", оскільки Андрій Подщипков, який раніше де-юре був власником каналу, "передав свої корпоративні права в управління менеджменту телеканалу". Також Бенкендорф наголосив, що його прихід не означає встановлення контролю над каналом з боку будь-якої політичної сили чи державної структури.

За його словами, нині починається його зустріч із колективом "112 Україна".

Нагадаємо, з 15 вересня головою правління "Інтера" була призначена Катерина Шкуратова замість Єгора Бенкендорфа, який, за повідомленням каналу, залишив "Інтер" за власним бажанням "у зв’язку з особистими обставинами".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-