Нацгвардія налагоджує співпрацю із польськими військами

Нацгвардія налагоджує співпрацю із польськими військами

Укрінформ
У Нацгвардії розпочалась робоча зустріч із делегацією Збройних сил Польщі на чолі із заступником командувача Головного командування ЗС Польщі генерал-майором Яном Шлівкою.

Про це у вівторок повідомили в прес-службі НГУ.

«Сьогодні міжнародна підтримка є дуже важливим фактором. Нам дуже приємно, що ви прийняли запрошення і приїхали до України з такою потужною делегацією», - наголосив під час зустрічі польської делегації командувач Нацгвардії України Юрій Аллеров, підкресливши, що це свідчить про серйозність намірів польської сторони щодо розвитку співробітництва з НГУ.

Як зазначили в прес-службі Нацгвардії України, візит польської делегації триватиме до 10 листопада. За цей час представники ЗС Польщі ознайомляться з діяльністю Нацгвардії України, відвідають навчальні центри НГУ, а також обговорять співпрацю у сфері професійної підготовки та навчання особового складу, удосконалення системи управління, проведення спільних навчань.

Зазначається, що у 2015-2016 роках Польщу відвідали дві делегації Нацгвардії України. Проведені зустрічі дали можливість розпочати діалог та визначити напрямки співробітництва між Збройними силами Польщі та Національною гвардією України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-