Поліція відпустила сина нардепа Молотка, який скоїв ДТП з патрулем

Поліція відпустила сина нардепа Молотка, який скоїв ДТП з патрулем

Укрінформ
Правоохоронці відпустили 28-річного сина народного депутата Ігоря Молотка, який скоїв ДТП на проспекті Перемоги у Києві і намагався втекти від правоохоронців.

Про це у понеділок в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив керівник Головного управління Нацполіції у місті Києві Андрій Крищенко.

«Ті обставини, які були встановлені на той час, і ступінь тілесних ушкоджень, які були заподіяні, згідно з чинним КПК (Кримінальним процесуальним кодексом. - Ред.) не давали слідчому змоги прийняти рішення про затримання за 208-ю статтею», - сказав він.

За словами Крищенка, будуть проводитись експертизи щодо ступеня тяжкості тілесних ушкоджень, яких зазнали потерпілі, і вже потім прийматиметься рішення щодо запобіжного заходу.

Керівник столичної міліції додав, що за результатами огляду лікар надав довідку про наявність ознак алкогольного сп'яніння у водія.

"Проходити тест на драгері та здавати аналізи для встановлення алкогольного сп'яніння він відмовився, але є довідка лікаря, який після огляду встановив у нього ознаки алкогольного сп'яніння", - підкреслив він.

Як повідомляв Укрінформ, уночі 6 листопада в Києві син народного депутата Ігоря Молотка протаранив авто патрульної поліції і автомобіль "Daewoo Matiz". В результаті аварії  постраждали чотири людини з "Daewoo Matiz". Двоє постраждалих були доправлені у відділення нейрохірургії, а ще двоє відбулися легкими травмами.

За цим фактом порушено кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 ККУ, санкція якої передбачає до трьох років обмеження волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-