Російська співачка KristinaSi стала персоною нон грата в Україні

Російська співачка KristinaSi стала персоною нон грата в Україні

Укрінформ
Російській артистці Крістіні Саркисян, яка виступає під псевдонімом KristinaSi, заборонили в'їзд в Україну на три роки.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Сьогодні вранці в аеропорту «Бориспіль», під час паспортного контролю пасажирів, які  відлітали до Мінська, прикордонники перевірили інформацію про можливе порушення громадянкою РФ, Саркисян Крістіною Ельхановною, (артистка, що виступає під псевдонімом KristinaSi) законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях", - йдеться у повідомленні.

Держприкордонслужба встановила, що такі факти дійсно мали місце. У зв'язку з цим, на підставі ст. 2042 КУпАП (порушення порядку в'їзду/виїзду на/з тимчасово окупованих територій) та ст. 13 ЗУ "Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства" відносно даної громадянки РФ було складено протокол про адміністративне порушення за ст.204-2 КУпАП та заборонено їй в'їзд в Україну терміном на три роки.

"Громадянка РФ відмовилась від присутності в суді, про що написала заяву та найближчим рейсом залишить межі України", - повідомили в ДПСУ.

Як відомо, у жовтні СБУ заборонила на п'ять років в'їзд до України російській співачці українського походження Наташі Корольовій (справжнє ім'я Наталія Поривай). Мотиви такого рішення не зазначалися.

Народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" Ольга Черваков у суботу, 5 листопада, повідомила, що Служба безпеки заборонила в'їзд в Україну близько 140 діячам культури РФ.

Фото: Worldclips.ru

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-