КОРД у Борисполі

КОРД у Борисполі "зірвав зустріч" торговців зброєю

Фото
Укрінформ
Навчальну спецоперацію провели підрозділ особливого призначення Національної поліції України КОРД  та мобільний прикордонний підрозділ «Дозор» під час фінальної фази спільних навчань, яка відбулася сьогодні, 3 листопада, у терміналі «F» Міжнародного аеропорту «Бориспіль».

Про це повідомляє прес-служба МВС.

За легендою, на території аеропорту мала відбутися зустріч лідерів двох транснаціональних організованих злочинних груп. Планувалася також присутність невстановленого торгівця зброєю. Один із злочинців у супроводі охорони прибув чартерним рейсом з РФ до Києва, де на нього чекали інші зловмисники.

Фото:  Тарасов Володимир, Сироткіна Анастасія.

Спостерігали за навчаннями Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, голова Національної поліції Хатія Деканоідзе, Надзвичайний та Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович.

Глава Уряду Володимир Гройсман підкреслив, що створення спецпідрозділів, які професійно та якісно знищуватимуть будь-які загрози, – це не разовий проект, а частина цілісної реформи правоохоронної системи, покликаної ефективно протидіяти всім злочинним викликам. За його словами, такі навчання, що проводять найкращі фахівці США та України, дають можливість створювати якісну систему порядку в нашій країні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-