Обвинувальний акт щодо екс-ректора НАУ направили до суду

Обвинувальний акт щодо екс-ректора НАУ направили до суду

Укрінформ
Прокуратура міста Києва завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт щодо колишнього ректора Національного авіаційного університету.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

"За результатом досудового розслідування екс-ректору повідомлено про підозру у службовій недбалості. Наразі обвинувальний акт стосовно колишнього посадовця скеровано до Солом'янського районного суду міста Києва для розгляду по суті", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, в процесі слідства було з`ясовано, що у 2007 році між НАУ та будівельною компанією був укладений договір, за яким вказаному підприємству були передані функції замовника будівництва житлового будинку для освітнього закладу по вул. Михайла Донця у Солом’янському районі м. Києва. За умовами договору, усі витрати на розробку проектної документації щодо будівництва покладалися на вказане приватне підприємство. Однак надалі внаслідок незаконних дій екс-ректора замовника будівництва замінили на іншого, а університет зобов’язали власним коштом розробити всю проектну документацію. На це з державного бюджету було необгрунтовано витрачено майже 9 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-