Аваков: Борці із злочинністю підготовлені за «найостаннішими методиками»

Аваков: Борці із злочинністю підготовлені за «найостаннішими методиками»

Укрінформ
На сьогодні в Міністерстві внутрішніх справ України є всі сили і всі необхідні підрозділи для боротьби з бандитизмом і злочинністю в країні.

Про це у четвер після масштабних навчань спецпідрозділів МВС в аеропорту Бориспіль заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми сьогоднішнім заходом дуже ясно наголошуємо на тому пріоритеті, про який Прем'єр-міністр Володимир Гройсман сказав близько місяця тому - пріоритеті боротьби з бандитизмом і злочинністю. Сьогодні я можу ясно сказати - у нас є для цього всі сили, у нас готові всі підрозділи і ми продовжуємо вдосконалювати нашу систему безпеки", - сказав міністр.

Аваков наголосив, що завдяки американським колегам протягом уже близько двох років ведеться системна робота з підготовки підрозділів МВС "за найвищими стандартами міжнародної безпеки".

"Наші хлопці, підрозділ КОРД, які тут знаходяться, як і підрозділ прикордонної служби ДОЗОР, підготовлені за найостаннішими передовими методиками. І ми горді, що вони здали іспити і отримують сьогодні сертифікати, в тому числі міжнародного зразка", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-