Глава КС Росії: Рівноправ'я чоловіків і жінок загрожує виживанню людства

Глава КС Росії: Рівноправ'я чоловіків і жінок загрожує виживанню людства

Укрінформ
Голова Конституційного суду Росії Валерій Зорькін заявив, що рівноправ'я чоловіків і жінок йде врозріз з християнськими нормами.

Про небезпеку беззаконня Зорькін говорив на відкритті Всесвітнього російського народного собору в Москві, передає Ехо Москви.

За його словами, ми живемо в той час, коли право, на яке ми звикли розраховувати останнім часом, втрачає свій регулятивний потенціал, а правові конструкції втрачають колишні міцність і надійність.

Також голова КС розповів про тенденції західноєвропейського правового розвитку, які йдуть врозріз з християнськими традиціями. Йдеться про законодавчі новели, які оголошують правовою нормою нетрадиційні моделі поведінки сексуальних і гендерних меншин, намагаються зрівнювати чоловіків і жінок, не беручи до уваги їх природні біологічні відмінності, санкціонують вторгнення державних органів та урядових організацій у цілком благополучні сім'ї.

На думку голови Конституційного суду, такі протиріччя закону традиційним сімейним засадам ставлять під питання виживання людського роду.

Заяви Зорькіна викликали бурхливий відгук у соціальних мережах. Користувачі, зокрема, пропонують знову оголосити жінок власністю чоловіків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-