На Закарпатті прикордонники зупинили афганців з сімома дітьми

На Закарпатті прикордонники зупинили афганців з сімома дітьми

Відео
Укрінформ
Прикордонники Мукачівського загону на Закарпатті зупинили вранці групу з 11 громадян Афганістану, семеро з яких неповнолітні. Нелегальні мігранти намагалися потрапити до однієї з країн ЄС.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Недалеко від кордону у Берегівському районі Закарпатської області 4 громадян Афганістану, які мали намір незаконно перетнути державний кордон з сімома неповнолітніми дітьми, зупинили сьогодні зранку прикордонники Мукачівського загону. Інформацію про виявлення та рух на околиці населеного пункту Дийда Берегівського району групи осіб, які прямували в напрямку держрубежу надійшла від місцевого мешканця", - йдеться в повідомленні.

Як зазначають прикордонники, зупинили іноземців в двох кілометрах від державного кордону. Документів у затриманих не було, але виявилось, що вони є вихідцями з Афганістану та мали намір потрапити до однієї з країн Європейського Союзу, взявши у небезпечну подорож семеро малолітніх та неповнолітніх дітей. Наймолодша дитина - 2013 року народження.

Одяг та взуття у затриманих були промоклими, а діти дуже замерзли. Незаконних мігрантів доставили до прикордонного підрозділу, де напоїли чаєм.

Наразі встановлюється коло осіб, причетних до організації переправлення іноземців через кордон.

Фото, відео: ДПСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-