У заступниці Гонтаревої під час обшуку вилучили мобільник

У заступниці Гонтаревої під час обшуку вилучили мобільник

Укрінформ
Сьогодні слідчі Головного управління Нацполіції у Києві обшукали житло заступника глави НБУ Катерини Рожкової з метою знайти документи, що зв'язують її з аферою навколо банку "Михайлівський".

Про це вона сказала журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Причина обшуку - шукали підтвердження зв'язків з аферою банку Михайлівський. Природно, документів у мене ніяких немає, тому у мене забрали мобільний телефон", - сказала Рожкова.

Вона також зазначила, що розцінює такий хід, як спробу зв'язати її з аферою банку "Михайлівський".

Як повідомляв Укрінформ, слідчі дії Національною поліцією проводяться у рамках розслідування банкрутства ПАО "Банк Михайлівський".

НБУ повідомив про прийняте рішення про зарахування банку "Михайлівський" в категорію неплатоспроможних за проведені банком сумнівні операції з депозитами фізичних осіб 23 травня 2016 року. За інформацією НБУ, банк був проблемним з 23 грудня 2015 року і вів роботу з НБУ відносно врегулювання ситуації.

20 травня голова правління банку "Михайлівський" Ігор Дорошенко залишив пост. Цього ж дня банк під прикриттям технічного збою обмежив доступ куратора до бази даних і провів ряд сумнівних операцій по вкладах фізичних осіб, збільшивши навантаження на Фонд гарантування на 1 млрд грн - до 2,6 млрд грн

Згодом власник банку Віктор Поліщук, якому також належить мережа магазинів побутової техніки "Ельдорадо", повідомив, що за кілька днів до визнання банку "Михайлівський" неспроможним продав свою частку в капіталі банку групі інвесторів - фізичних осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-