Заява СК РФ демонструє втручання у внутрішні справи України - радник Грицака

Заява СК РФ демонструє втручання у внутрішні справи України - радник Грицака

Укрінформ
Заява Слідчого комітету РФ про порушення справи проти українських офіцерів вкотре доводить втручання Росією у внутрішні справи суверенної держави.

Про це заявив в коментарі кореспонденту Укрінформу радник голови СБ України Ярослав Антоняк, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Єдине, що Росія цим довела - що вона безпардонно втручається у внутрішні справи суверенної держави", - заявив Ярослав Антоняк.

Радник голови СБУ наголосив, що заява Слідкому "абсолютний нонсенс з точку зори українського та міжнародного права". "Це абсолютний нонсенс. Як можна порушувати кримінальні справи проти українських військових, які виконують завдання на своїй території, на українській землі. Ми ж не порушуємо кримінальні справи відносно російських військових, які, наприклад, провели військові навчання десь на Алтаї чи в Чечні", - підкреслив Антоняк.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок Слідчий комітет РФ заявив, що порушив кримінальні справи проти шести українських офіцерів нібито за "обстріли об'єктів цивільної інфраструктури та населення на південному сході України".

Фото: СБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-