Суд призначив домашній арешт для підлітка, який наніс ножові поранення своїй вчительці

Суд призначив домашній арешт для підлітка, який наніс ножові поранення своїй вчительці

Укрінформ
В Івано-Франківській області суд призначив домашній арешт для 14-річного підлітка, який з ножем напав на вчительку. Учневі оголосили про підозру.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили у Секторі комунікації Головного управління Національної поліції (ГУНП) в Івано-Франківській області.

«В ході кримінального провадження хлопцеві повідомлено про підозру за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту», - зазначили в Секторі комунікації ГУНП в області.

Трагедія сталася 14 жовтня у місті Долина. 14-річний підліток прийшов додому до вчителя української мови, яка займалась з ним додатково. За годину хлопця затримали у дворі з кухонним ножем. Від нього втікала закривавлена вчителька та її малолітня донька. У поліцію про трагедію повідомили сусіди жінки. Вчителя з кількома ножовими пораненнями швидка забрала у реанімацію. У поліції  поки є одна версія злочину – вади психічного здоров’я хлопця. Наразі йому загрожує до 8 років ув’язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-